EAN:  9789055163335
Publicatiedatum:   10-09-2020
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  278

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Onderzoekend vermogen is voor (aankomend) hbo-professionals van cruciaal belang om hun beroepsopleiding met succes te kunnen afronden en te kunnen functioneren als wendbare professional. Dit begrip wordt echter door verschillende experts regelmatig anders uitgelegd en dat zorgt voor verwarring. Onderzoekend vermogen in de praktijk biedt hierin houvast.

Dit boek, gebaseerd op de nieuwste inzichten en met concrete voorbeelden uit verschillende vakgebieden, geeft voor het eerst een compleet overzicht van het begrip ‘onderzoekend vermogen’. Er wordt integraal ingegaan op de drie elementen van onderzoekend vermogen:

1. Eerst goed verdiepen in de vraag of het probleem;
2. Dan kritisch bestuderen wat anderen hebben gevonden;
3. En daarna als het relevant en nodig is zelf onderzoek doen.

Deze drie centrale componenten worden op overzichtelijke en concrete wijze met elkaar verbonden. Het boek biedt op deze manier houvast bij het toepassen van onderzoekend vermogen om tot beroepsproducten te komen, zowel in de context van een beroepsopleiding als in de praktijk.

Kortom, Onderzoekend vermogen in de praktijk is een uitermate geschikt boek voor aankomende hbo-professionals uit elk vakgebied!

  EAN: 9789055163335
  Auteur: 
  Uitgever: Concept uitgeefgroep
  Publicatiedatum:   10-09-2020
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 246 mm
  Breedte: 176 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 566 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 278