Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Nederlands | 10-03-2023 | 272 pagina's
9789048870004
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 35,00
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Korte beschrijving/Annotatie
Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023
Tekst achterflap
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
Beschrijving
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
Details
EAN : | 9789048870004 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 10-03-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 259 mm |
Breedte : | 200 mm |
Dikte : | 29 mm |
Gewicht : | 1102 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 272 |
Keywords : | bakken;carnaval;gebak;kermis;koek;koekebrood;krakelingenen;lichtmis;pannekoeken;pretzels;speculaas;vlaai;wafel |