Wokbijbel

Noni Kooiman


Nederlands | 24-10-2023 | 432 pagina's

9789048868735

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Korte beschrijving/Annotatie

Van klassieke fried rice tot broccoli met oestersaus

Tekst achterflap

Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel van Noni Kooiman vind je meer dan 200 recepten om te bereiden in een wok. Groenten, vlees, vis, maar ook schaaldieren, tempeh en tofu worden samen met stevige, verse smaakmakers in korte tijd op hoog vuur gewokt tot knapperig en smaakvol. Bovendien leer je handige technieken, zoals wok hei creëren met een brander en alles aan de kant schuiven om in dezelfde wok een begeleidend omeletje te bakken. Natuurlijk ontbreken ook de recepten voor frisse salades en sauzen niet.

Beschrijving

Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel van Noni Kooiman vind je meer dan 200 recepten om te bereiden in een wok. Groenten, vlees, vis, maar ook schaaldieren, tempeh en tofu worden samen met stevige, verse smaakmakers in korte tijd op hoog vuur gewokt tot knapperig en smaakvol. Bovendien leer je handige technieken, zoals wok hei creëren met een brander en alles aan de kant schuiven om in dezelfde wok een begeleidend omeletje te bakken. Natuurlijk ontbreken ook de recepten voor frisse salades en sauzen niet.

Details

EAN :9789048868735
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  24-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :164 mm
Dikte :39 mm
Gewicht :1094 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Kookbijbels
Keywords :  ananas;bamboescheuten;basilicum;biefstuk;broccoli;cashewnoten;champignons;citroengras;ei;garnalen;garnering;gember;gevogelte;groente;groenten;hoisinsaus;kip;kippenbouillon;knoflook;kokosmelk;komkommer;koriander;korianderzaad;lente-ui;maïs;munt;noedels;oestersaus;olie;paksoi;paprika;pinda's;rijst;rode peper;roerbak;salades;sambal;schaaldieren;schelpdieren;selderij;sesamolie;sichuanpeper.;sojasaus;sojascheuten;sriracha;taugé;tempeh;teriyakisaus;tofu;ui;vijfkruidenpoeder;vis;vissaus;vlees;waterkastanjes;wok;wokken;wortel;wortelen;zwarte bonensaus;eenpansgerechten