Handboek sugarcraft

Nicholas Lodge-Janice Murfitt-Ann Baber-Lindsey John Bradshaw-Anne Smith-Cynthia Venn


Nederlands | 26-07-2012 | 504 pagina's

9789048305391

Paperback / softback


€ 10,00

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Tekst achterflap

Een mooi gedecoreerde taart is iets bijzonders, en met dit uitgebreide naslagwerk gaat u dat zeker lukken. Het boek bevat twee delen, die elk uit twintig lessen bestaan.

Boek één leert u hoe u cakes, glazuur en frosting maakt, en hoe u lintwerk, frills, collars, belettering, modelleerwerk en gespoten decoraties moet toepassen. Het is een goede basis voor mensen die nog nooit een taart hebben gedecoreerd, maar is ook geschikt voor hen die eerder opgedane kennis willen opfrissen.

Boek twee bouwt voort op de basiskennis uit boek één en gaat in op gedetailleerd gespoten borduurwerk, brush embroidery, kant, figuren modelleren, tuiltjes van suikerbloemen, bas-reliëf, pastillage en filigraan. Dit inspirerende deel zit vol ideeën, die worden uitgelegd aan de hand van stapsgewijze instructies en kleurenfoto's.

Het hele boek is geschreven door zes auteurs die hun sporen in de internationale wereld van de taartdecoratie hebben verdiend en ieder een specialisatie bezitten.

Stapsgewijze uitleg

Beschrijving

Een mooi gedecoreerde taart is iets bijzonders, en met dit uitgebreide naslagwerk gaat u dat zeker lukken. Het boek bevat twee delen, die elk uit twintig lessen bestaan.

Boek één leert u hoe u cakes, glazuur en frosting maakt, en hoe u lintwerk, frills, collars, belettering, modelleerwerk en gespoten decoraties moet toepassen. Het is een goede basis voor mensen die nog nooit een taart hebben gedecoreerd, maar is ook geschikt voor hen die eerder opgedane kennis willen opfrissen.

Boek twee bouwt voort op de basiskennis uit boek één en gaat in op gedetailleerd gespoten borduurwerk, brush embroidery, kant, figuren modelleren, tuiltjes van suikerbloemen, bas-reliëf, pastillage en filigraan. Dit inspirerende deel zit vol ideeën, die worden uitgelegd aan de hand van stapsgewijze instructies en kleurenfoto's.

Het hele boek is geschreven door zes auteurs die hun sporen in de internationale wereld van de taartdecoratie hebben verdiend en ieder een specialisatie bezitten.

Stapsgewijze uitleg

Details

EAN :9789048305391
Auteur: 
Uitgever :Veltman Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  26-07-2012
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :278 mm
Breedte :198 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :1671 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :504