Sociaal met taal werkboek

Inburgeren met waardevolle gesprekken

EAN:  9789046908549
Publicatiedatum:   18-11-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  144

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Sociaal met taal is geschreven om je te helpen met inburgeren. Je leert om te praten over onderwerpen die jij belangrijk vindt, zoals je gezondheid, vrijheid van religie en opkomen voor jezelf. Je eigen taal en je behoeften en ervaringen staan hierbij centraal. Deze manier zorgt ervoor dat je snel kunt participeren in de Nederlandse samenleving én sneller Nederlands leert.

In Sociaal met taal – werkboek vind je werkbladen. Je kunt deze invullen, uit het boek halen en gebruiken om een eigen portfolio maken. Achter in het boek vind je knipkaartjes. Bij het gebruiken van de werkbladen kun je hulp vragen aan de mensen in je omgeving. Denk bijvoorbeeld aan je gezin, een huisgenoot of een buurvrouw.

Sociaal met taal – werkboek hoort bij het boek Sociaal met taal voor begeleiders.

Christa Nieuwboer is senior onderzoeker op het gebied van jeugd- en opvoedingsondersteuning en werkt als lector bij Avans Hogeschool. Rogier van ’t Rood is senior consultant op het gebied van participatieve benaderingen in het onderwijs. Hij is verbonden aan het masterprogramma ‘Youth, Education and Society’ van de Universiteit Utrecht.

  EAN: 9789046908549
  Auteur: 
  Uitgever: Coutinho
  Publicatiedatum:   18-11-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 296 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 438 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144