Klimaatverandering voor dummies


Nederlands | 15-09-2022 | 352 pagina's

9789045358093

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 31,99


 

   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap

Elk jaar vinden er meer en meer extreme weersomstandigheden plaats en wereldwijd worden wilde dieren steeds meer bedreigd. Nu het IPCC voor het komende decennium al een opwarming van 1,5°C voorspelt, zal dit complexe onderwerp de komende jaren de temperatuur alleen maar verder doen stijgen - aan beide zijden van het debat. Klimaatverandering voor Dummies is het ideale hulpmiddel om door deze steeds woeliger wordende wateren te navigeren - en om een geïnformeerd verschil te maken waar je kunt. In Klimaatverandering voor Dummies leer je alles over de oorzaken, de manier waarop het ons leven beïnvloedt, en wat we allemaal kunnen doen om een verschil te maken.

Elisabeth May is voormalig leider van de Green Party van Canada. May is juriste en auteur van zes boeken over milieuvraagstukken. Ze is tweemaal door de Verenigde Naties erkend voor haar werk in de milieubeweging.

John Kidder is een van de stichters van de Green Party in British Columbia. Hij is mijnwerker, visser, specialist op het gebied van bosbeheer, technologie-ondernemer, boer, en bestuurder.

Details

EAN :9789045358093
Auteur: 
Uitgever :BBNC Uitgevers
Publicatie datum :  15-09-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :243 mm
Breedte :172 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :694 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :352
Reeks :  Voor Dummies
Keywords :  klimaatveranderingen