EAN:  9789045358093
Publicatiedatum:   15-09-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  352

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Elk jaar vinden er meer en meer extreme weersomstandigheden plaats en wereldwijd worden wilde dieren steeds meer bedreigd. Nu het IPCC voor het komende decennium al een opwarming van 1,5°C voorspelt, zal dit complexe onderwerp de komende jaren de temperatuur alleen maar verder doen stijgen - aan beide zijden van het debat. Klimaatverandering voor Dummies is het ideale hulpmiddel om door deze steeds woeliger wordende wateren te navigeren - en om een geïnformeerd verschil te maken waar je kunt. In Klimaatverandering voor Dummies leer je alles over de oorzaken, de manier waarop het ons leven beïnvloedt, en wat we allemaal kunnen doen om een verschil te maken.

Elisabeth May is voormalig leider van de Green Party van Canada. May is juriste en auteur van zes boeken over milieuvraagstukken. Ze is tweemaal door de Verenigde Naties erkend voor haar werk in de milieubeweging.

John Kidder is een van de stichters van de Green Party in British Columbia. Hij is mijnwerker, visser, specialist op het gebied van bosbeheer, technologie-ondernemer, boer, en bestuurder.

  EAN: 9789045358093
  Auteur: 
  Uitgever: BBNC Uitgevers
  Publicatiedatum:   15-09-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 243 mm
  Breedte: 172 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 694 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 352
  Reeks:   Voor Dummies
  Trefwoorden:   klimaatveranderingen