EAN:  9789045127828
Publicatiedatum:   10-11-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  168

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Wat is kunstmatige intelligentie nou eigenlijk? Bepalen algoritmes in de toekomst ons leven? Hoe zou het voelen wanneer er over enige tijd apparaten bestaan die slimmer zijn dan mensen? En zijn die machines dan echt slim of nep slim?

Kunstmatige intelligentie, of ‘computer-slimheid’, maakt ons leven een stuk makkelijker. Maar het is ook wel een beetje spannend, want wat staat ons allemaal te wachten?

In dit boek voor jonge én volwassen lezers legt Bas Haring in heldere taal uit wat kunstmatige intelligentie precies is. Hij laat lezers nadenken over de mogelijkheden en bedreigingen van computers die tot steeds meer in staat zijn. Met illustraties in kleur van Maus Bullhorst.

Bas Haring (1968) promoveerde in de Kunstmatige Intelligentie en is bijzonder hoogleraar Publiek begrip van wetenschap aan de Universiteit Leiden. Hij weet als geen ander ingewikkelde onderwerpen toegankelijk te maken voor grote groepen lezers, en kreeg hiervoor de Duidelijketaalprijs. Zijn debuut Kaas en de Evolutietheorie werd bekroond met de Gouden Uil voor jeugdliteratuur en de Eureka!-prijs voor populair-wetenschappelijke literatuur.

  EAN: 9789045127828
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   10-11-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 197 mm
  Breedte: 157 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 390 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 168
  Trefwoorden:   Kunstmatige intelligentie