EAN:  9789045045962
Publicatiedatum:   23-03-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  340

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

‘Hoe overleef ik de moderne wereld” van Alain de Botton & The School of Life is de ultieme gids voor het navigeren door onze ongewone tijden. Het boek behandelt onze relatie met de nieuwsmedia, onze ideeën over liefde en seks, onze veronderstellingen over geld en onze carrières, onze houding ten opzichte van dieren en de natuur, onze bewondering voor wetenschap en technologie, ons geloof in individualisme en secularisme – en onze verhouding tot rust en eenzaamheid.
De moderne wereld heeft ons een reeks buitengewone voordelen en geneugten gebracht, waaronder technologie, medicijnen en entertainment. Maar het kan ook voelen alsof de moderne tijd ons steeds dieper in hebzucht, wanhoop en opwinding dompelt. Zelden heeft de wereld zich meer bevoorrecht gevoeld. Maar tegelijk voelt de mens zich ook bezorgd, woedend en angstig. Als de moderne tijd (gedeeltelijk) als een ziekte gezien kan worden, is een juiste diagnose misschien wel de remedie. Het boek helpt ons om een kalmere, authentiekere, soms luchtigere relatie aan te gaan met de dwaasheden en obsessies van onze tijd.

Dit boek is de ultieme gids voor het navigeren door de moderne wereld. De grote thema’s van de 21e eeuw zoals geld, liefde, seks, de media, carrières en de natuur komen allemaal aan bod.

  EAN: 9789045045962
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas-Contact
  Publicatiedatum:   23-03-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 138 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 424 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 340
  Trefwoorden:   Praktische filosofie