Ieder een lichaam

over verzet, verlangen en vrijheid

EAN:  9789045044804
Publicatiedatum:   17-09-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  301

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In ‘Ieder een lichaam’ onderzoekt Olivia Laing wat het betekent om een lichaam te hebben, aan de hand van haar eigen ervaringen en de levens van de meest fascinerende denkers uit de twintigste eeuw. Ieder een lichaam is een volmaakt oorspronkelijke reflectie op vrijheid en lichamelijkheid van een schrijver met een onafhankelijke geest, oog voor complexiteit en een glasheldere pen. Want ook in het tijdperk van technologisering en automatisering blijft het lichaam een bron van kracht en verzet die de wereld kan veranderen.
‘Met een even persoonlijke als onderzoekende blik analyseert Olivia Laing haar onderwerpen; kunst, literatuur en het leven van de makers. Zo maakt ze op wonderschone manier voelbaar dat kunst niet losstaat van “het leven” maar diepe verbinding zoekt met onze emoties en ervaringen. Olivia Laing is een van de origineelste schrijvers van deze tijd.’ – Wieteke van Zeil

Een volmaakt oorspronkelijke reflectie op vrijheid en lichamelijkheid, van een schrijfster met een onafhankelijke geest, oog voor complexiteit en een glasheldere pen.

  EAN: 9789045044804
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas-Contact
  Publicatiedatum:   17-09-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 231 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 518 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 301
  Trefwoorden:   Reich Wilhelm;Seksuele revolutie