Ontspannen zwanger

jouw persoonlijke gids van kinderwens tot geboorte

EAN:  9789043928847
Publicatiedatum:   28-08-2023
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  192

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Hét complete zwangerschapsboek voor elke aanstaande mama! 'Ontspannen zwanger' van verloskundige Doete Reitsma bevat alles wat je moet weten over conceptie, zwangerschap en bevalling.

Jouw persoonlijke gids van kinderwens tot geboorte

Doete Reitsma (eigenaar van Dubbel Zen) is dé nieuwe gids op het gebied van zwangerschap en bevallen. Als verloskundige geeft zij praktische informatie en helpt zij de aanstaande moeder te ontspannen door middel van oefeningen, meditaties en hypnobirthing.


Je zwangerschap is een bijzondere periode waarin je gemakkelijk overweldigd kunt raken. Naast de overload aan informatie die op je afkomt, krijg je waarschijnlijk ook te maken met de hormonen die door je lijf gieren, fysieke ongemakken en onzekere gevoelens.

"Ontspannen zwanger" is gebaseerd op Doete's persoonlijke ervaringen en verloskundigeexpertise. Ze deelt openhartig haar uitdagingen als zwangere vrouw en laat zien hoe ze als controlfreak leerde vertrouwen op haar intuïtie. Het boek biedt praktische tips, adviezen en inspiratie om zwangere vrouwen stap voor stap te begeleiden naar de geboorte van hun kindje zodat zij met trots kunnen terugkijken.


In dit boek lees je:


 • De ontwikkeling van je kindje per week

 • Hoe je ontspannen door die negen maanden komt

 • Hoe je omgaat met zwangerschapskwaaltjes

 • Informatie over een thuis- en ziekenhuisbevalling

 • Mijn verloskundige tips voor een ontspannen bevalling

 • Hoe je je kunt voorbereiden op het moederschap

 • Tips voor een ontspannen kraamtijd

“Wat had ik dit boek graag gelezen tijdens mijn zwangerschap. Vol herkenbaarheid, interessante feitjes en humor. Aanrader voor elke zwangere!” - Heleen Lameijer, SEH-arts, bestsellerauteur en moeder.


“Doete begeleidt je heel fijn door alle mijlpalen, kwaaltjes en vraagtekens heen. Door haar ervaring als verloskundige, maar ook als moeder. Door die kundigheid met eigen anekdotes te combineren is het een heel compleet verhaal geworden, extra toegankelijk door de dosis humor.” - Teske de Schepper, content creator, zangeres en moeder.


“Met het boek ‘Ontspannen Zwanger’ geeft Doete een persoonlijk inkijkje in haar leven. Ze beschrijft hoe het is om als verloskundige een kinderwens te hebben, zwanger te zijn en te bevallen. Het is leuk om te lezen hoe zij alle stappen in zo’n bijzonder proces heeft doorlopen. Als lezer word je door haar ervaring en tips op een luchtige manier aan het denken gezet hoe je vorm wilt geven aan je eigen zwangerschap.” - Marlies Keizer-Koers, verloskundige en bestsellerauteur


Hét nieuwe zwangerschapsboek voor elke aanstaande mama! Met alles wat je wil weten over conceptie, zwangerschap en bevalling.

  EAN: 9789043928847
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   28-08-2023
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 252 mm
  Breedte: 197 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 809 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 192
  Trefwoorden:   zwangerschap