Basisprincipes van communicatie


Nederlands | 02-06-2022 | 240 pages

9789043037556

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,50

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap

Iedereen kan leren om goed te communiceren. Je hebt er geen bijzondere talenten voor nodig, alleen een gedegen inzicht in de belangrijkste communicatieprocessen. Basisprincipes van communicatie geeft je dat inzicht. Het biedt je de mogelijkheid om je communicatie aan te scherpen, zodat je effectiever kunt communiceren en meer controle hebt over je omgeving. De auteurs laten je zien wat er mis kan gaan bij communicatie en leggen uit hoe je deze situaties kunt herkennen en herstellen of, nog beter, kunt voorkomen.

Het boek begint met een grondige, zeer toegankelijke analyse van het totale communicatieproces. Vervolgens reiken de auteurs verschillende instrumenten aan die je meer controle geven over je communicatie. Onderwerpen als interculturele communicatie, interviewtechnieken, feedback geven, conflicten voorkomen of oplossen, efficiënt vergaderen en leidinggeven komen daarbij aan de orde.

In deze editie is een nieuw, uitgebreid hoofdstuk opgenomen over interculturele communicatie. Ook de andere hoofdstukken zijn aangepast en waar nodig wordt aangegeven met welke cultuurverschillen rekening moet worden gehouden. Daarnaast hebben de auteurs een hoofdstuk over online communicatie toegevoegd met vele tips en tricks, zowel in tekst als beeld.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor MyLab, een online leeromgeving met ondersteunend studie- en lesmateriaal voor studenten en docenten. Je vindt hier onder andere het volledige boek in digitale vorm (eText), een begrippentrainer, video’s en verdiepingsteksten over cultuur en cultuurverschillen.

Klaas Wiertzema en Patricia Jansen zijn communicatietrainers en adviseurs van Ardens Group (www.ardens.com) en hebben beiden meer dan dertig jaar internationale ervaring als docent en consultant bij verschillende universiteiten en topbedrijven.

Studeren waar en wanneer jij wilt? MyLab is ook beschikbaar in de LearningPlace-app.

Details

EAN :9789043037556
Auteur: 
Uitgever :Pearson Benelux
Publicatiedatum :  02-06-2022
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :174 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :440 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :240
Trefwoorden :  communicatie