€ 20,00
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 25/09/2025
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap
Roberto Payer kwam eind jaren zestig als jonge Italiaanse immigrant naar Amsterdam om zijn droom waar te maken: de baas worden van een groot hotel. Hij vond hier vrijheid, liefde én een baan in het Hilton – het begin van een tweeënvijftig jaar durende carrière waarin Payer uitgroeide tot de beste hotelbaas van de wereld.
In Welkom vertelt Payer over een leven tussen twee culturen, het belang van goede manieren en hoe een warm welkom het leven waardevoller maakt. Ook ontvouwt de hotelier de geheimen van goed gastheerschap. Wat doe je aan als de dresscode ‘feestelijk’ is? Wat is er mis met pasta bolognese? Wie zit waar tijdens een diner?
Beschrijving
Roberto Payer kwam eind jaren zestig als jonge Italiaanse immigrant naar Amsterdam om zijn droom waar te maken: de baas worden van een groot hotel. Hij vond hier vrijheid, liefde én een baan in het Hilton – het begin van een tweeënvijftig jaar durende carrière waarin Payer uitgroeide tot de beste hotelbaas van de wereld.
In Welkom vertelt Payer over een leven tussen twee culturen, het belang van goede manieren en hoe een warm welkom het leven waardevoller maakt. Ook ontvouwt de hotelier de geheimen van goed gastheerschap. Wat doe je aan als de dresscode ‘feestelijk’ is? Wat is er mis met pasta bolognese? Wie zit waar tijdens een diner?
Details
EAN : | 9789038816111 |
Uitgever : | Singel Uitgeverijen |
Publicatie datum : | 25-09-2025 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Nog niet beschikbaar |
Aantal pagina's : | 200 |