Handboek leefstijlgeneeskunde

de nieuwste inzichten

EAN:  9789036828444
Publicatiedatum:   29-06-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  38

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Dit is een addendum op de eerste editie van het Handboek leefstijlgeneeskunde, met twee nieuwe hoofdstukken. Na het verschijnen van de eerste editie van het Handboek leefstijlgeneeskunde in 2020 hebben zich veel nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Dit was voor de redactie reden om twee nieuwe hoofdstukken toe te voegen aan het Handboek leefstijlgeneeskunde. Dit addendum is te gebruiken als toevoeging op de eerste druk van het boek.

Deze aanvulling biedt een nieuw hoofdstuk van Daan de Frel, Wim Dik en Pieter Leenen over het immuunsysteem (inclusief COVID-19) en samenhangende ziekten. Daarnaast schreven Yvo Sijpkens, Bas Houweling en Henk Bilo een nieuw hoofdstuk over diabetes mellitus type 2.

Het boek is bedoeld voor iedereen die werkt in de zorg en zich weleens afvraagt of het ook anders kan; meer gezondheid en kwaliteit van leven, minder medicijnen en bijwerkingen, meer eigen regie van patiënten en meer werkplezier.

  EAN: 9789036828444
  Auteur: 
  Uitgever: Springer Media B.V.
  Publicatiedatum:   29-06-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 168 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 4 mm
  Gewicht: 112 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 38
  Trefwoorden:   diabetes;immunology;lifestyle medicine;prevention;primary care;Gezondheidsvoorlichting;Nederland;Preventieve gezondheidszorg