EAN:  9789036828185
Publicatiedatum:   21-02-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  414

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In dit boek komen aan bod: radiofarmacie, beeldvormingstechnieken, stralingsbescherming en voorbereiding en uitvoering van onderzoeken voor diagnostiek en therapie. De hoofdstukken zijn geschreven en beoordeeld door deskundigen uit de diverse disciplines. 

Nucleaire geneeskunde maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie. Deze zesde druk is volledig herzien. De nieuwe indeling heeft tot doel de onderwerpen uit de nucleaire geneeskunde op een overzichtelijk manier te presenteren en de stof beter aan te laten sluiten bij de klinische praktijk. Bij dit boek hoort een website die het mogelijk maakt om altijd en overal te studeren of informatie op te zoeken. Naast teksten en afbeeldingen zijn hier oefenvragen per hoofdstuk beschikbaar die het mogelijk maken om verworven competenties en kennis te toetsen.

Nucleaire geneeskunde is, behalve als leerboek voor de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken, ook geschikt als naslagwerk voor hen die de opleiding hebben afgerond. Daarnaast is deze uitgave een goede introductie voor nucleair geneeskundigen, radiologen, radiotherapeuten, technisch geneeskundigen, klinisch fysici en apothekers, al dan niet in opleiding, en anderen die nauw betrokken zijn bij de nucleaire geneeskunde.

Behandelt alle aspecten van de nucleaire geneeskunde

Beschreven vanuit de Nederlandse situatie, met ruime aandacht voor de van toepassing zijnde wetgeving

Bedoeld voor MBB'ers, in opleiding en afgestudeerd, die zich willen specialiseren in nucleaire geneeskunde

  EAN: 9789036828185
  Uitgever: Springer Media B.V.
  Publicatiedatum:   21-02-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 279 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 1331 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 414
  Reeks:   Medische beeldvorming en radiotherapie
  Trefwoorden:   beeldvormingstechnieken;mbb;medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen;medisch nucleair werker;nucleaire geneeskunde;radiodiagnostisch onderzoek;radiofarmacie;radiotherapeutisch researchlaborant;radiotherapie;stralingsbescherming;radiologie;medische technologie;scanners (geneeskunde);röntgenstraling