Medische terminologie anatomie en fysiologie

EAN:  9789036825771
Publicatiedatum:   17-02-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  178

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Dit leerboek geeft uitleg over de belangrijkste anatomische termen en brengt ze met elkaar in verband. Het boek is bedoeld voor professionals (in opleiding) in de gezondheidszorg voor wie medische terminologie geen uitgebreid onderdeel van hun opleiding was. Bijvoorbeeld doktersassistenten, medisch secretaresses en medewerkers van een GGD of Arbodienst. Ook voor professionals in andere sectoren die vanuit hun functie worstelen met de betekenis van medische termen, biedt het boek uitkomst. Zoals voor medewerkers van zorgverzekeraars en overheden. 

Medische terminologie anatomie en fysiologie maakt inzichtelijk hoe het lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. In combinatie met Medische terminologie pathologie geeft het een goed overzicht van de in de praktijk gebruikte termen. Als anatomieboek is het ook heel goed zelfstandig te gebruiken.

Auteur G.H. Mellema is van oorsprong huisarts. Hij werkte bij verschillende zorgverzekeraars en heeft jarenlange ervaring in het opleiden van medisch secretaresses en doktersassistentes.

  EAN: 9789036825771
  Auteur: 
  Uitgever: Springer Media B.V.-Springer Media B.V.
  Publicatiedatum:   17-02-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 169 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 332 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 178
  Reeks:   Basiswerk AG