EAN:  9789024448722
Publicatiedatum:   28-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  216

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

“Ik spreek al een aardig mondje Nederlands, maar wát zeg ik tegen die collega in de gang, of die moeder bij school, of de buurman in de straat? En als iemand iets roept van: ‘Ging je nog naar dat afscheid?’, dan weet ik ook niet precies wat de bedoeling is: vroeger, of nu, of later? Dat heb ik al met één persoon, laat staan met een heel groepje!” (Liliane, uit Brazilië, 2 jaar in Nederland).

Dit boek bevat een groot aantal uitdrukkingswijzen, taalclichés, uit de spreektaal, verpakt in 163 dialogen en meerstemmige gesprekken, met woordverklaringen, geordend in 16 thema’s. Online zijn de gesproken koffiepraatjes te beluisteren. Online vind je ook verschillende oefeningen bij de praatjes.

De praatjes zijn meestal zeer informele standaardgesprekjes, die kunnen plaatsvinden bij het koffieapparaat: ze gaan over het koffieapparaat, het weer, eten en drinken, het weekend, de kinderen, de vakantie, de buurt, de collega’s, vergaderen, ruzie met huisgenoten. Kortom: koffiepraatjes.

De verzameling koffiepraatjes kan dienst doen als aanvullende leerstof bij welke methode dan ook, wanneer er behoefte bestaat om speciaal het informele spreken te beoefenen. De koffiepraatjes zijn bruikbaar vanaf niveau A2/B1.

  EAN: 9789024448722
  Auteur: 
  Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
  Publicatiedatum:   28-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 238 mm
  Breedte: 170 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 455 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 216