Wat schaft de put?
Jeroen Van Vaerenbergh
Nederlands | 31-10-2024 | 224 pagina's
9789022340783
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 24,99
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap
Run een zero waste keuken zoals de neanderthalers 45.000 jaar geleden. Ga wildplukken met de jagerverzamelaars in het bos. Licht het deksel van Romeinse en middeleeuwse potten en ontdek dat culinaire buzzwoorden als zuurdesem, amandelmelk en vissaus niet meer zijn dan een echo van het verleden.
Niemand geeft je meer zin in oude kost dan De Foodarcheoloog, Jeroen Van Vaerenbergh. Fans van Het verhaal van Vlaanderen kennen hem als dé specialist van onze eetgeschiedenis.
In zijn debuut Wat schaft de put? graaft hij nog dieper in ons culinaire verleden en toont hij hoe de inzichten van onze voorouders ons kunnen inspireren om gezonder en duurzamer te gaan leven.
Beschrijving
Run een zero waste keuken zoals de neanderthalers 45.000 jaar geleden. Ga wildplukken met de jagerverzamelaars in het bos. Licht het deksel van Romeinse en middeleeuwse potten en ontdek dat culinaire buzzwoorden als zuurdesem, amandelmelk en vissaus niet meer zijn dan een echo van het verleden.
Niemand geeft je meer zin in oude kost dan De Foodarcheoloog, Jeroen Van Vaerenbergh. Fans van Het verhaal van Vlaanderen kennen hem als dé specialist van onze eetgeschiedenis.
In zijn debuut Wat schaft de put? graaft hij nog dieper in ons culinaire verleden en toont hij hoe de inzichten van onze voorouders ons kunnen inspireren om gezonder en duurzamer te gaan leven.
Details
EAN : | 9789022340783 |
Uitgever : | Standaard Uitgeverij |
Publicatie datum : | 31-10-2024 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 215 mm |
Breedte : | 141 mm |
Dikte : | 18 mm |
Gewicht : | 418 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 224 |
Keywords : | voeding;geschiedenis;eetcultuur |