EAN:  9789021462684
Publicatiedatum:   19-05-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  414

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Bekend van BookTok! 'Een magistraal boek, gewoon perfect' - V.E. Schwab

Linus Baker leidt een rustig, afgezonderd leven en is maatschappelijk werker bij het Ministerie van Toezicht Magische Jongeren. Hij krijgt de bijzondere opdracht te onderzoeken of zes magisch begaafde, maar risicovolle jongeren, die in een weeshuis op een klein eiland wonen, mogelijk een te groot gevaar voor de samenleving opleveren.

In het weeshuis wonen zes jongeren; een merkwaardig, bont gezelschap dat bestaat uit Talia (een meisjeskabouter), Theodore (een gevleugeld draakje), Phee (een boself), Chauncey (een groen, kwalachtig wezen), Sal (een jongen die een miraculeuze verandering ondergaat wanneer hij bang is) en Lucy (een zesjarige antichrist).

Arthur Parnassus is er de directeur en hij wil te vuur en te zwaard sluiting voorkomen – ook al zal hij dan zijn eigen geheim moeten prijsgeven. Linus gaat een maand op het eiland wonen. Wanneer hij gaandeweg zijn vooroordelen laat varen en niet alleen een band opbouwt met de jongeren, maar ook met Arthur, komt hij voor een dilemma te staan: moet hij de ambtelijke regels of zijn hart volgen?

#TikTokmademebuyit

  EAN: 9789021462684
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  Anneke Bok - Claudia de Poorter
  Publicatiedatum:   19-05-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 222 mm
  Dikte: 40 mm
  Gewicht: 606 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 414
  Trefwoorden:   Fantasy;Romans