EAN:  9789020219722
Publicatiedatum:   12-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  142

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

De masterclass 'Zonder masker' van Don Miguel Ruiz leert je om niet langer een rol te spelen, maar authentiek te gaan leven.

Zonder masker van Don Miguel Ruiz is het tweede deel in de masterclass serie van Tolteekse wijsheid, na Eros. Welke rol speel jij en wie gaat er schuil achter jouw masker?

Acteren is de eerste vaardigheid die je leert, nog voordat je kunt lopen of praten. Je kijkt, je luistert en je doet anderen na. Je zit vanaf dag één in een rol en bent een groot deel van je leven bezig om dat acteertalent te perfectioneren. En niet alleen jij: iedereen is de hoofdpersoon in zijn of haar eigen leven.

Steeds meer mensen hebben het verlangen om uit dit keurslijf te stappen. Daar is durf voor nodig: de moed om het masker van veiligheid, waarachter je je lang hebt kunnen verschuilen, af te zetten. Wanneer je niet langer een rol speelt, leer je je echte verhaal kennen.

Don Miguel Ruiz geeft je in deze masterclass inzicht in de rollen die je speelt in verschillende situaties en voor verschillende mensen, hoe je uit deze rollen kunt stappen en je authenticiteit kunt terugwinnen.

  EAN: 9789020219722
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   12-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 176 mm
  Breedte: 126 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 162 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 142
  Trefwoorden:   Levenskunst