Technologie voor elektrotechniek leerwerkboek Niveau 3&4

EAN:  9789006701456
Publicatiedatum:   24-01-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  220

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

TouchTech – Techniek die je raakt

Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in boekvorm, als maatwerkreader als ook digitaal beschikbaar. TouchTech heeft een breed aanbod van circa 400 leereenheden voor de vele vakgebieden in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica.

Het boek Technologie voor elektrotechniek bevat vijf leereenheden. Hierin komen met name eigenschappen van materialen en spanningsbronnen aan bod. Maar ook de kenmerken en werking van weerstanden, spoelen, condensatoren en dergelijke. Het behoort daarmee tot de basis voor elektrotechniek.

Learning by doing
De methode TouchTech helpt de verbinding te maken tussen theorie en praktijk.
Elke leereenheid start met kernvragen over het leerdoel, zodat je weet wat je gaat leren. Binnen elke leereenheid wordt beknopte theorie gekoppeld aan praktijkvoorbeelden. Na de theorie volgen korte verwerkings- en toepassingsopdrachten om de lesstof eigen te maken en de relatie met de praktijk te leggen.

Anytime/anywhere
Met de nieuwe methodeTechniek is de benodigde theorie anytime/anywhere beschikbaar.
De theorie is beschikbaar in leereenheden op onderwerp, zodat je eenvoudig kunt beschikken over alleen de theorie die je op dat moment nodig hebt tijdens lessen, praktijkopdrachten en projecten. De leereenheden/onderwerpen zijn snel op te zoeken voor docent én student

Bewezen didactiek
De didactische opbouw van elke leereenheid is gebaseerd op het zes-leerfasen model: na een introductie vanuit de praktijk volgt de theorie, verduidelijkt met praktijkvoorbeelden. In het tweede deel gaat de student aan de slag met verwerkingsvragen, toepassingsvragen en tenslotte de evaluatie en reflectie.

Diversiteit aan leermiddelen
TouchTech is leverbaar op papier of digitaal in een volgorde die jij wilt. De op zichzelf staande leereenheden zijn samen te stellen tot maatwerkreaders, maar ook als standaardboek (leerwerkboek) met vaste volgorde per vakgebied te bestellen. Digitaal is de methode als licentie beschikbaar voor scholen, waarbij de docent zelf een curriculum kan samenstellen uit het brede aanbod van leereenheden.

TouchTech bevat leereenheden die geschikt zijn voor de kwalificaties:
- Middenkader Engineering
- Elektrotechnische installaties
- Mechatronica
- Human Technology
- Werktuigbouwkundige installaties, enz.

  EAN: 9789006701456
  Auteur: 
  Uitgever: ThiemeMeulenhoff
  Publicatiedatum:   24-01-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 297 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 461 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 220