EAN:  9789000385423
Publicatiedatum:   23-01-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In deze uitgebreide en herziene editie van Krachttraining wordt op een heldere en precieze manier ingegaan op de beweging van de spieren tijdens het beoefenen van de sport. Elke oefening wordt weergegeven in een tekening waarop alle actieve spieren duidelijk zijn aangegeven. Aan de hand van deze oefeningen kan zowel de beginnende als de gevorderde sporter een passende training opbouwen. Deze nieuwe editie bevat meer dan 80 nieuwe oefeningen en uitleg over de meest voorkomende blessures bij krachttraining met instructies hoe ze te voorkomen of het herstel te bevorderen.

Dit boek hoort thuis in elke sporttas. Het is een sportieve persoonlijke raadgever die de sporter er op elk moment bij kan pakken. Door de beschrijvingen van de anatomie en van de bouw van het menselijk lichaam, samen met de wetenschappelijke nauwkeurigheid van de tekeningen, is dit boek ook een standaardwerk voor studenten en docenten in de richtingen sport, fysiotherapie en fysiologie.

  EAN: 9789000385423
  Auteur: 
  Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   23-01-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 260 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 775 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256
  Trefwoorden:   blessure;fitness;gewichten;krachttraining;oefeningen;spieren;sportoefeningen;sportschool;work-out;workout