Het mediterrane dieet kookboek
Susie Theodorou
Nederlands | 14-08-2019 | 192 pagina's
9789000368631
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 25,99
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap
120 overheerlijke recepten uit ’s werelds gezondste dieet
De mediterrane keuken is een van de meest geliefde keukens. De voordelen van het mediterrane voedingspatroon worden alom geprezen en – ook wetenschappelijk – erkend. Welke dieettrend er ook opkomt: uiteindelijk grijpen we toch vaak weer terug op de keuken die we al zo lang goed kennen van vakanties, maar die ook in restaurants en supermarkten uitgebreid voorhanden is.
Dit praktische dieet kookboek bevat 120 recepten met als basis verse, eenvoudige en seizoensgebonden ingrediënten. Het is een verzameling Griekse, Italiaanse en Spaanse recepten, waarop de auteur hier en daar aanpassingen heeft gedaan die de receptuur eenvoudiger en minder tijdrovend maken.
Het mediterrane dieet is niet hetzelfde als een afvalmethode in de strikte betekenis. Het gaat meer om gezonde eetgewoontes waardoor je je gewicht reguleert en het volgen van de basisprincipes van de Wereldgezondheidsorganisatie. Het mediterrane dieet is rijk aan plantaardige producten (groente, fruit, volkoren granen, peulvruchten en noten), vis, kip, zuivel en olijfolie. Het is een dieet dat ook rijk is aan antioxidanten. Dankzij het mediterrane dieet kun je je cholesterol verlagen, jezelf beschermen tegen hart- en vaatziekten en je gewicht op peil houden.
De Grieks-Cypriotische Susie Theodorou is foodstylist en kok. Zij laat zich graag inspireren door de keukens van de landen die zij privé of werkmatig bezoekt. Veelal zijn dat mediterrane landen. Vanuit haar achtergrond is zij zeer vertrouwd met de mediterrane keuken en levensstijl.
Beschrijving
120 overheerlijke recepten uit ’s werelds gezondste dieet
De mediterrane keuken is een van de meest geliefde keukens. De voordelen van het mediterrane voedingspatroon worden alom geprezen en – ook wetenschappelijk – erkend. Welke dieettrend er ook opkomt: uiteindelijk grijpen we toch vaak weer terug op de keuken die we al zo lang goed kennen van vakanties, maar die ook in restaurants en supermarkten uitgebreid voorhanden is.
Dit praktische dieet kookboek bevat 120 recepten met als basis verse, eenvoudige en seizoensgebonden ingrediënten. Het is een verzameling Griekse, Italiaanse en Spaanse recepten, waarop de auteur hier en daar aanpassingen heeft gedaan die de receptuur eenvoudiger en minder tijdrovend maken.
Het mediterrane dieet is niet hetzelfde als een afvalmethode in de strikte betekenis. Het gaat meer om gezonde eetgewoontes waardoor je je gewicht reguleert en het volgen van de basisprincipes van de Wereldgezondheidsorganisatie. Het mediterrane dieet is rijk aan plantaardige producten (groente, fruit, volkoren granen, peulvruchten en noten), vis, kip, zuivel en olijfolie. Het is een dieet dat ook rijk is aan antioxidanten. Dankzij het mediterrane dieet kun je je cholesterol verlagen, jezelf beschermen tegen hart- en vaatziekten en je gewicht op peil houden.
De Grieks-Cypriotische Susie Theodorou is foodstylist en kok. Zij laat zich graag inspireren door de keukens van de landen die zij privé of werkmatig bezoekt. Veelal zijn dat mediterrane landen. Vanuit haar achtergrond is zij zeer vertrouwd met de mediterrane keuken en levensstijl.
Details
| EAN : | 9789000368631 |
| Uitgever : | Unieboek | Het Spectrum |
| Publicatie datum : | 14-08-2019 |
| Uitvoering : | Paperback / softback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Hoogte : | 253 mm |
| Breedte : | 214 mm |
| Dikte : | 18 mm |
| Gewicht : | 651 gr |
| Status : | Bestelbaar |
| Aantal pagina's : | 192 |
| Keywords : | gerechten;middellandse zeegebied;dieetgerechten |