Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
EAN: | 9781838666293 |
Publicatiedatum: | 27-04-2023 |
Formaat: | Hardback |
Taal: | Engels |
Aantal bladzijden: | 256 |
Bestelbaar
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
The story, inspiration, and recipes behind Latin America’s Best Female Chef (2022) and her eponymous restaurant in Curitiba
The story, inspiration, and recipes behind Latin America's Best Female chef (2022) and her eponymous restaurant in Curitiba
EAN: | 9781838666293 |
Uitgever: | Phaidon Press |
Publicatiedatum: | 27-04-2023 |
Formaat: | Hardback |
Taal: | Engels |
Hoogte: | 277 mm |
Breedte: | 213 mm |
Dikte: | 29 mm |
Gewicht: | 1102 gr |
Voorraad: | Bestelbaar |
Aantal bladzijden: | 256 |