Levend voedsel


Nederlands | 05-01-2021 | 133 pages

9789464184020

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 18,96

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Tekst achterflap

Didy van de Veer heeft de cursus natuurvoedingstherapie gevolgd en haar diploma voor natuurvoedingstherapeute behaald. In mei 2017 gaf zij haar eerste boek Histamine en ik uit. In juni 2020 publiceerde zij haar tweede boek Onze darmen, het tweede brein. Ongeveer 30 artikels van haar zijn gepubliceerd in het blad De Natuur Uw Arts. Haar interesse en kwaliteiten liggen vooral in onderzoek doen naar de invloed van voedselintolerantie op lichaam, geest en gedrag.

Gedurende de covidperiode heeft zij geprobeerd antwoord te vinden op vragen zoals:
* Wat zijn virussen?
* Welke functie hebben virussen ofwel bacteriofagen?
* Is een vaccin de juiste oplossing?
* Welke lessen hebben wij geleerd in de covidperiode?
* Zijn de (soms) onmenselijke en onnatuurlijke maatregelen wel effectief?
* Werken een gezonde leefstijl en natuurlijke voeding preventief?
* Spelen gluten- en histamine-intolerantie een negatieve rol bij covid?
* Is het verhogen van het afweersysteem van groot belang?
* Welke belangrijke rol spelen zink en vitamine D bij covid?

Details

EAN :9789464184020
Auteur: 
Uitgever :Brave New Books
Publicatiedatum :  05-01-2021
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :235 mm
Breedte :155 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :243 gr
Voorraad :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal bladzijden :133
Trefwoorden :  voedingsleer;gezondheid en voeding;covid-19