Diner


Nederlands | 04-10-2021 | 240 pages

9789460582929

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 25,00

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Tekst achterflap

In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.
Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.
De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en andere bourgondische geneugten.
Voor dit boek bundelen culinair journalisten Johanna Goyvaerts en Barbara Serulus(De Standaard Magazine en Weekend Knack) hun krachten met Tine Lejeune (ontbijt- en lunchbar Tinsel in Antwerpen). Samen brengen
ze in meer dan 100 recepten verslag van een jaar lang koken voor vrienden en familie. De ene keer laden ze hun boodschappentas vol bij de visboer en laten de vruchten van de Noordzee schitteren op het bord, de andere
keer gaan ze voor een volledig plantaardig menu en tijdens de feestdagen brengen ze een ode aan de spuitzak met zelfgebakken soezen.

Details

EAN :9789460582929
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Luster
Publicatiedatum :  04-10-2021
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :263 mm
Breedte :199 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :1026 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :240
Trefwoorden :  gerechten;menukunde