Into the woods

25 bos- en natuurhuisjes in België en Nederland

EAN:  9789460582820
Publicatiedatum:   17-06-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  184

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Even een pauze inlassen, afstand nemen van dagelijkse beslommeringen, tot rust en letterlijk op adem komen: wie heeft daar af en toe geen behoefte aan? In dit boek wijst journaliste en slow traveler Laura Claessens je de weg naar het beste en meest efficiënte medicijn tegen stress: een escape naar een plek weg van de drukte en dicht bij de natuur.
Laura selecteerde 25 bijzondere logeer plekken in het groen, in België en Nederland, ging ze persoonlijk uittesten en keurde ze met meer dan veel enthousiasme goed. Haar bevindingen en foto’s vind je op Instagram (@amongpinetrees) en nu ook in dit boek. Het is een ode aan onthaasten in de natuur dicht bij huis, aan fascinerende bossen en uitgestrekte landschappen, aan de indrukwekkende, stijlvolle en Insta waardige creaties die deze cabins stuk voor stuk zijn, en aan hun gepassioneerde bezielers.
Van stoere boomhutten en charmante tiny houses tot luxueuze cabins met hottubs: in dit boek is de crème de la crème van de natuurhuisjes in België en Nederland verzameld. Een onmisbare bron van inspiratie voor dromers, explorers en rustzoekers, en een handige gids voor wie op zoek is naar een groene getaway.

  EAN: 9789460582820
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Luster
  Publicatiedatum:   17-06-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 161 mm
  Breedte: 221 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 525 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 184