EAN:  9789020219036
Publicatiedatum:   24-05-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  272

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Ontdek of je een oude ziel bent met 'Gids voor oude zielen' van Ainslie MacLeod. Een oude ziel heeft al honderden levens achter de rug en is al duizenden jaren onderweg. Wie al deze opgedane kennis en ervaringen weet in te zetten in dit huidige leven, heeft de sleutel in handen tot meer geluk en vervulling. Ainslie MacLeod geeft je in dit boek unieke inzichten en oefeningen om je hierbij te helpen.


Na het lezen van dit boek:

• is het kristalhelder waarom je ziel juist nu geïncarneerd is in de persoon die je nu bent, en welke lessen je te leren hebt;

• weet je wat je hebt meegemaakt in vorige levens waardoor je nu last hebt van bijvoorbeeld een laag zelfbeeld, onverklaarbare kwalen of irrationele angsten;

• hoef je geen slachtoffer meer te zijn van wat je overkomt, omdat je nu weet waarom het gebeurt en hoe je ermee om kunt gaan.


"Vorige levens verklaren alles. Zonder te weten waar je bent geweest, kun je nooit echt weten waar je naartoe gaat. Het begrijpen van de reis van je ziel is de sleutel tot een gelukkiger en meer bevredigend leven."

-- Ainslie MacLeod

Ontdek of je een oude ziel bent met 'Gids voor oude zielen' van Ainslie MacLeod. Leer de reis van je ziel begrijpen en ga aan de slag met unieke inzichten en oefeningen.

  EAN: 9789020219036
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   24-05-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 209 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 332 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 272
  Trefwoorden:   Reïncarnatie